Democratie in balans

Het Virologen Virus

Wat is er toch met virologen? Kunnen ze niet tegen de feiten en talkshows? Je hebt ontegenzeggelijk meer aan de huisarts. Die is tenslotte ook wetenschappelijk onderwezen, niet in de dierhouderij maar wel in de geneeskunde en is dus wel gespecialiseerd in mensen beter maken.

Pandemie

De wereld zit sinds begin 2020 in een pandemie. Tenminste dat zeggen virologen, de WHO en de westerse regeringen. Ron Fresen, de 'duider' in het NOS journaal schrijft in zijn boek 'Acht jaar Achtuur' het volgende:

"Het zou makkelijk zijn om alle afwijkende meningen evenveel aandacht te geven, maar er bestaat zo'n brede consensus tussen alle gerenommeerde virologen in de wereld dat zoiets onverantwoord zou zijn."

Dit is niet waar.

Er zijn meer dan genoeg virologen in de wereld die afwijkende meningen hebben maar die worden door de NOS als 'niet (genoeg) gerenommeerd', gewoon niet gehoord en niemand kan daar iets aan doen.Het argument dat er 'een brede consensus' onder virologen bestaat is hetzelfde onjuiste argument dat wordt gebruikt in de klimaat discussie. Daar heet het dat 98% van de wetenschap het erover eens is dat het klimaat opwarmt.

Totale nonsens, want nergens is een feitelijk bewijs dat 98% van de wetenschappers zich daarover uitgesproken heeft. Het is wensdenken en het wordt gebracht als een feit en objectief nieuws.

Als 98% van de wetenschappers wordt ingebracht als bewijs, dan moet statistisch gezien het totale aantal wetenschappers en het aantal wetenschappers wat de 98% weerspiegelt, ook verteld kunnen worden. Dat is nog nooit gedaan en dat is ook onmogelijk, want dan moeten alle wetenschappers dat ook aangeven. Ook de wetenschappers in Noord-Korea bijvoorbeeld.

Wat zijn virologen eigenlijk ?

De virologie beslaat de studie van virussen en hun eigenschappen. Het zijn dus wetenschappers die in een laboratorium en in de literatuur onderzoek doen. De belangrijkste virologen in Nederland, die met de grootste mond, zijn opgeleid als veearts met een studie diergeneeskunde. Dit zijn bijvoorbeeld Ab Oosterhaus en Marion Koopmans.

Virologen zijn dus geen artsen die in een ziekenhuis mensen behandelen of een huisarts die een patiënt onder handen heeft. Heeft u weleens een viroloog gehoord die iemand beter heeft gemaakt? Laat het mij weten.

Een huisarts en een dokter in het ziekenhuis kunnen wel mensen beter maken. Daar heeft u vast ettelijke voorbeeld van in uw leven. Dat lukt niet altijd, maar dat is nu eenmaal het leven. We zijn al veel beter af dan onze voorouders van, zeg maar, 200 jaar geleden.

Wat zijn de oplossingen van virologen?

De oplossingen van de virologen zijn de afgelopen 2 jaar duidelijk geworden. Dat zijn bijvoorbeeld mondkapjes, geen massa evenementen, geen bezoek thuis, niet naar je werk gaan, winkels dicht, restaurant en café dicht, sport stilleggen, theater en musea dicht etc.
Kortom: zorgen dat je niet in contact komt met de medemens. Dit is tot dusver hun enige oplossing. Dat wist onze over-overgrootmoeders ook al. Als iemand ziek is en je komt in de buurt dan loop je risico.

Het probleem op dit moment is dat de virologen voorspellen dat virussen nooit meer weg gaan. Dat klopt, want er zijn ook altijd virussen geweest. Ook dat zeggen de virologen er meestal bij om zich in te dekken. Dus dan betekent de oplossing van de virologen ook nooit meer met elkaar in contact komen. Dat is een vervelende toekomst. Marion Koopmans heeft het over 'preparedness' , dus voorbereid zijn op virussen. Dat geldt bij haar niet alleen voor virussen maar bijvoorbeeld ook voor klimaatverandering en bosbranden in Griekenland. Met Marion Koopmans in het nieuws zijn we dus verzekerd van weinig vakanties, warme huizen, betaalbare woningen etc. De samenleving loopt het risico dat een groot gedeelte van het belastinggeld naar haar hobby's gaat, om de samenleving zogenaamd te beschermen voor onheil.

Marion Koopmans en de virologen kunnen de samenleving niet beschermen voor onheil.

Het wordt tijd dat Marion Koopmans en de bekende virologen uit het nieuws verdwijnen.
Ook virologen zijn gewone mensen. Als zij elke keer voor een camera komen of in een praatprogramma, dan gaan ze zichzelf vanzelf onmisbaar achtten.

Een oplossing die virologen ook onderzoeken zijn vaccins. Daar zijn ze in het verleden succesvol mee geweest. De ontwikkeling van vaccins, die na jarenlang onderzoek, toegepast zijn op baby's en volwassenen hebben zeker levens gered.

Alleen nu met de de corona crises keuren ze massaal experimentele vaccins goed. Niet voor de gezondheid maar om de samenleving weer open te gooien. Er zijn voldoende virologen die vraagtekens zetten bij de corona vaccins, alleen die komen niet voor de NOS camera, getuige de uitspraak van Ron Fresen in zijn boek.

De viroloog en andere experts kunnen zichzelf te belangrijk vinden. Daarnaast loert het gevaar van de 'verstrooide professor', iemand die alles van virussen weet maar voor de rest eigenlijk niet veel.

De oplossing voor de problemen die virologen veroorzaken

In een democratie en ook in onze democratie in Nederland is er al eeuwen een oplossing voor personen, belangengroepen of wetenschappers die zichzelf te belangrijk gaan voelen. Dat is het parlement en de ministers.

De minister voor volksgezondheid en de regering hebben de taak om alle belangen in de maatschappij af te wegen. Hugo de Jonge en andere ministers geven in de afgelopen tijd over de corona crisis meermaals aan dat wat een expert(viroloog) zegt de waarheid is. Dat is niet waar omdat de viroloog maar een beperkte blik heeft. Daarmee verkwanselt de regering zijn ultieme taak.

De oplossingen die virologen doelbewust negeren waardoor tunnelbeleid in stand blijft(en de virologen in de talksshows!)

Door de tunnelvisie van de virologen en de huidige minister van gezondheid, Hugo de Jonge plus de gierigheid van de zorgverzekeraars (Diederik Gommers en Ernst Kuipers), blijven enkele enorm belangrijke oplossingen voor de coronacrisis onder tafel.

U heeft zelf ook weleens aan deze oplossingen gedacht:

  • Zelfstandig nadenken en niet meer blind luisteren naar de WHO.

  • Verhoging van het aantal IC-bedden.

  • Goede voeding - Groente, vlees en zuivel!

  • Vroeg behandeling van corona bij de huisarts. Door angst in maart 2020 wilde de huisartsen dit niet doen. Nu weten de huisartsen veel meer over corona en is dit geen probleem.

  • Medicijnen die voorhanden zijn.

  • Stoppen met testen bij kinderen waardoor het aantal besmettingen verschrompeld.

  • Voorlichting over goed eten en frisse lucht in zowel buitenlucht als in huizen.

  • Voorlichting over goede voeding - Schijf van 5 en niet


Achtergrond

Artikelen over de politieke en maatschappelijke situatie van nu.

Extreemrechts doctrine

Sinds het begin van de huidige eeuw wordt de Nederlandse politiek gegijzeld door de extreemrechts doctrine. De bestaande macht in Nederland gebruikt deze doctrine om democratische correctie van haar beleid onmogelijk te maken.

Geert Wilders en de PVV

Geert Wilders is met de PVV een verstoring van correcte werking van de Tweede Kamer en een sta-in-de-weg voor democratische controle, verandering en overleving.

De rol van de NOS

De NOS manipuleert opzettelijk de Tweede Kamer en ook de afgelopen Tweede Kamer Verkiezingen 2021. Daarnaast vertelt NOS in Den Haag aan andere politieke journalisten een staatsomroep te zijn.

Balans in de democratie

Wat anno 2021 in de Nederlandse politiek gebeurt, is disbalans in democratie. Duurt dit te lang voort, dan resulteert het in overheersing van 1 kant.

U wordt in Den Haag als kiezer niet meer serieus genomen

De Nederlandse kiezer wordt niet meer serieus genomen. Dat is volledig onterecht. Wie u ook bent en wat u ook stemt of gaat stemmen, u behoort tot de slimste kiezers ter wereld.

Commerciële landbouw

Waarom elke boer moet blijven. Iedere boer en zijn boerderij, zijn een 'blessing' voor de portemonnee van Nederlandse belastingbetalers.

Einstein

Wetenschap of wetenschappers?

Wat een wetenschapper zegt, is dat hetzelfde als wetenschap?