Democratie in balans

Teken het manifest

Teken het manifest om een ondemocratische impasse in de Tweede Kamer te doorbreken.

De belastingbetaler in Nederland is grote verliezer bij politieke ideeën en wetten van de laatste jaren.

De reden dat dit gebeurt ligt in vals spel in de Tweede Kamer. De dictatoriale partij PVV is de spelbreker. Deze partij krijgt ten onrechte de meeste oppositiestemmen, want de partij zal nooit regeringsverantwoordelijkheid dragen en heeft enkel als doel zoveel mogelijk stemmen binnen te halen.

Er is een democratische oplossing om deze uitholling van de democratie te stoppen en voor de toekomst te zorgen dat er goed en gezond beleid blijft.

De oplossing is overname en fusie in de Tweede Kamer.


Manifest

1

Partijen bieden Pieter Omtzigt een plek in de Tweede Kamer en desbetreffende partij aan.

2

Partijen confronteren Geert Wilders met het onhoudbare, ondemocratische en ten koste van de belastingbetaler veiligstellen van zijn politieke positie.

3

Partijen bieden Geert Wilders de mogelijkheid om hem en zijn Kamerleden over te nemen en op de Kandidatenlijst voor de komende Tweede Kamerverkiezing te plaatsen. Alsmede een plaats in de fractie in de Tweede Kamer gedurende de huidige kabinetsperiode.

4

Geert Wilders kan met deze optie zijn beveiliging voor altijd houden. Dat kan in de Tweede Kamer, in een andere politieke bestuursfunctie of buiten de politiek.


Eens met dit manifest?

Ondertekenen kan door onderstaand formulier in te vullen.


Achtergrond

Artikelen over de politieke en maatschappelijke situatie van nu.

Extreemrechts doctrine

Sinds het begin van de huidige eeuw wordt de Nederlandse politiek gegijzeld door de extreemrechts doctrine. De bestaande macht in Nederland gebruikt deze doctrine om democratische correctie van haar beleid onmogelijk te maken.

Geert Wilders en de PVV

Geert Wilders is met de PVV een verstoring van correcte werking van de Tweede Kamer en een sta-in-de-weg voor democratische controle, verandering en overleving.

De rol van de NOS

De NOS manipuleert opzettelijk de Tweede Kamer en ook de afgelopen Tweede Kamer Verkiezingen 2021. Daarnaast vertelt NOS in Den Haag aan andere politieke journalisten een staatsomroep te zijn.

Balans in de democratie

Wat anno 2021 in de Nederlandse politiek gebeurt, is disbalans in democratie. Duurt dit te lang voort, dan resulteert het in overheersing van 1 kant.

U wordt in Den Haag als kiezer niet meer serieus genomen

De Nederlandse kiezer wordt niet meer serieus genomen. Dat is volledig onterecht. Wie u ook bent en wat u ook stemt of gaat stemmen, u behoort tot de slimste kiezers ter wereld.

Commerciële landbouw

Waarom elke boer moet blijven. Iedere boer en zijn boerderij, zijn een 'blessing' voor de portemonnee van Nederlandse belastingbetalers.

Einstein

Wetenschap of wetenschappers?

Wat een wetenschapper zegt, is dat hetzelfde als wetenschap?